• nl
  • en

Mijn LemonForce Studio®

Low code programmeren met de LemonForce® Studio

Ontdek de LemonForce® Studio

Met de LemonForce® Studio koppel je applicaties en diensten snel en eenvoudig zelf.

LemonForce® Studio is een low code integratieproduct waarmee jij met weinig of geen programmeerervaring softwaresystemen met elkaar kan verbinden. De LemonForce® Studio maakt low code programmeren dus voor iedereen toegankelijk. De tool is gebruiksvriendelijk, visueel en biedt kant-en-klare bouwstenen om jouw mobiele apps, cloud applicaties en on-premise pakketten eenvoudig te integreren.

LemonForce® Studio maakt het low code programmeren van integraties door de juiste mensen mogelijk. Jij hebt namelijk verstand van jouw business. Jij kent de kritische processen binnen jouw organisatie. En jij weet hoe en waarom een integratie tot procesverbetering leidt. Dan ben jij dé juiste persoon om de integratie te bouwen. En daar heb je met LemonForce® Studio geen ontwikkelachtergrond voor nodig.

Natuurlijk kan het integreren van software soms complex zijn en heb je alsnog de hulp van een developer nodig. Geen punt. Jouw developer kan in LemonForce® Studio de lastige technische componenten schrijven. Die kan jij weer gebruiken met de andere bouwstenen in het pakket. Kennis van business en IT komen zo samen in één tool.

Bouwstenen
Constant worden nieuwe bouwstenen(componenten) aan LemonForce® Studio toegevoegd. De tool biedt developers ook de mogelijkheid om zelf bouwstenen voor LemonForce® Studio te schrijven.
Op dit moment zijn deze bouwstenen beschikbaar:

Adaptive InsightsAzure Service BusCSVDropbox
FTPSFTPFileJSON
EncryptieXMLXML Schema (XSD)Oracle
SQL ServerREST APIWebservices (SOAP)Email
Unit4 Financials WebservicesUnit4 Financials XMLiActiveMQOData

Deployen
Het deployen van jouw LemonForce® Studio-applicaties is een onmisbaar onderdeel van de tool. LemonForce® Studio biedt ondersteuning voor de volgende deployments:

EXEDLLWindows Service
Azure WebjobAzure FunctionREST API

Developers kunnen ook hun eigen deployments schrijven voor gebruik binnen LemonForce® Studio.

Ga direct aan de slag als LemonForce® Partner. Bekijk hier de voordelen en vraag een demo aan.

Low code programmeren

Low code programmeren met weinig of zelfs zonder code te schrijven dankzij de kant-en-klare bouwstenen van de LemonForce® Studio.

Breng business en IT samen in één tool

Laat business en IT samen integraties bouwen in de LemonForce Studio.

Laagdrempelig

Zeer gebruiksvriendelijk, persoonlijke support en heldere kosten. Wil je kennis maken met de LemonForce® Studio, vraag dan online een demo bij ons aan.

Onze pricing

Alle voordelen per pakket op een rijtje. Geïnteresseerd? Vraag direct jouw LemonForce® Studio pakket aan.

LemonForce-Studio-Case-Windturbine

Razendsnelle integratie door de kant en klare bouwstenen in LemonForce® Studio

Een grote eigenaar van windmolenparken in Nederland maakt gebruik van twee systemen. Breeze, specialistische software om de prestaties van windturbines te registreren, en Adaptive insights, een bekend pakket voor business planning, rapportage en forecasting.

LemonForce® koppelde beide software succesvol aan elkaar en met de kant-en-klare bouwstenen was de integratie ‘a breeze’.

Met deze bouwstenen was de integratie in feite een kwestie van het in elkaar klikken van de bouwstenen en het genereren van de integratieapplicatie.

VERSTUUR BERICHT
close-link
VERSTUUR BERICHT
close-link
VERSTUUR BERICHT
close-link
SEND MESSAGE
close-link
SEND MESSAGE
close-link
PAKKET AANVRAGEN
close-link
PAKKET AANVRAGEN
close-link
PAKKET AANVRAGEN
close-link
BESTEL KOPPELING
close-link