• nl
  • en

Mijn LemonForce Studio®

Ga zelf aan de slag met onze Studio

Mijn LemonForce® Studio

Met de LemonForce® Studio integreer je applicaties en diensten snel en eenvoudig zelf.

LemonForce® Studio is een low code integratieproduct waarmee jij met weinig of geen programmeerervaring softwaresystemen met elkaar kan verbinden. De tool is gebruiksvriendelijk, visueel en biedt kant-en-klare componenten om jouw mobiele apps, cloud applicaties en on-premise pakketten eenvoudig te integreren.

LemonForce® Studio maakt het bouwen van integraties door de juiste mensen mogelijk. Jij hebt namelijk verstand van jouw business. Jij kent de kritische processen binnen jouw organisatie. En jij weet hoe en waarom een integratie tot procesverbetering leidt. Dan ben jij dé juiste persoon om de integratie te bouwen. En daar heb je met LemonForce® Studio geen ontwikkelachtergrond voor nodig.

Natuurlijk kan het integreren van software soms complex zijn en heb je alsnog de hulp van een ontwikkelaar nodig. Geen punt. Jouw ontwikkelaar kan in LemonForce® Studio de lastige technische componenten schrijven. Die kan jij weer gebruiken met de andere bouwstenen in het pakket. Kennis van business en IT komen zo samen in één tool.

Componenten
Constant worden nieuwe componenten (bouwstenen) aan LemonForce® Studio toegevoegd. De tool biedt ontwikkelaars ook de mogelijkheid om zelf componenten voor LemonForce® Studio te schrijven.
Op dit moment zijn de volgende componenten beschikbaar:

Adaptive Insights Azure Service Bus CSV Dropbox
FTP SFTP File JSON
Encryptie XML XML Schema (XSD) Oracle
SQL Server REST API Webservices (SOAP) Email
Unit4 Financials Webservices Unit4 Financials XMLi ActiveMQ OData

Deployen

Het deployen van jouw LemonForce® Studio-applicaties is een onmisbaar onderdeel van de tool. LemonForce® Studio biedt ondersteuning voor de volgende deployments:

EXE DLL Windows Service
Azure Webjob Azure Function REST API

Ontwikkelaars kunnen ook hun eigen deployments schrijven voor gebruik binnen LemonForce® Studio.

Ga direct aan de slag als LemonForce Partner. Bekijk hier de voordelen en vraag een demo aan.

Snel bouwen

Integraties bouwen met weinig of zelfs zonder code te schrijven dankzij de kant-en-klare functionaliteiten van de LemonForce® Studio.

Breng business en IT samen in één tool

Laat business en IT samen integraties bouwen in de LemonForce Studio.

Laagdrempelig

Zeer gebruiksvriendelijk, persoonlijke support en heldere kosten. Wil je kennis maken met de LemonForce® Studio, vraag dan online een demo bij ons aan.

LemonForce-Studio-Case-Windturbine

Razendsnelle integratie door bouwstenen LemonForce® Studio

Breeze is specialistische software om de prestaties van windturbines te registreren. Adaptive Insights is een bekend pakket voor business planning, rapportage en forecasting.

Een grote eigenaar van windmolenparken in Nederland heeft beide systemen en wil ze aan elkaar koppelen. Met de kant-en-klare bouwstenen van LemonForce® Studio was de integratie ‘a breeze’.

In de LemonForce® Studio bestaan er al kant-en-klare bouwstenen waarmee de integratie tot stand kan worden gebracht.

De integratie was in feite een kwestie van het visueel in elkaar klikken van de bouwstenen en het genereren van de integratieapplicatie.

VERSTUUR BERICHT
close-link
VERSTUUR BERICHT
close-link
VERSTUUR BERICHT
close-link
SEND MESSAGE
close-link
SEND MESSAGE
close-link