LEMONFORCE® & Trakstar

Trakstar is een online platform gericht op modern performance management waarin de medewerkers centraal staan. Hierdoor blijven jouw medewerkers betrokken en gemotiveerd. Het ontwikkelen van een integratie met Trakstar is meestal complex en hiervoor is programmeerkennis nodig. LemonForce® Studio biedt hier een low code oplossing voor. Met onze kant-en-klare bouwstenen is het eenvouding om met Trakstar te kunnen integreren.

LemonForce® = low code Trakstar integraties bouwen

LemonForce® Studio is een low code integratieproduct waarmee een gebruiker met weinig tot geen programmeer-ervaring een integratie (ook wel bekend als interface of koppeling) kan maken. De gebruiksvriendelijke Studio biedt kant en klare bouwstenen om te kunnen integreren met Trakstar. Van het aanmaken van gebruikers en groepen, tot het versturen van welkom e-mails.

VOOR IEDEREEN

SNEL BOUWEN

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Naast Trakstar oplossingen biedt de LemonForce® Studio tal van andere componenten die elke willekeurige integratie mogelijk maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze LemonForce® Studio specialisten

LemonForce biedt je de mogelijkheid om zelf jouw Trakstar integratie te ontwikkelen en te onderhouden. Wij begrijpen echter dat integreren complex kan zijn en dat je het bouwen van een integratie liever door een specialist laat uitvoeren. Ook hiermee kunnen wij je van dienst zijn. LemonForce heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het maken van complexe integratie oplossingen binnen verschillende branches zoals:

  • Financiële dienstverlening/verzekeren
  • Overheid
  • Vastgoed
  • Zorg

Daarnaast heeft LemonForce de beschikking over specialisten die ervaring hebben met het maken van Trakstar integraties.

LemonForce® Studio in actie voor Trakstar

We laten je graag zien wat onze LemonForce Studio voor je zou kunnen betekenen. Bekijk hier de tutorial video’s om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Geinteresseerd? Neem contact met ons op of boek een demo.

VERSTUUR BERICHT
close-link
SEND MESSAGE
close-link
SEND MESSAGE
close-link
PAKKET AANVRAGEN
close-link
PAKKET AANVRAGEN
close-link
PAKKET AANVRAGEN
close-link
BESTEL KOPPELING
close-link